Medlemssatsning

Tjoho, nu kör vi!

Medlemssatsning 2024

Vi blir fler och fler aktiva medlemmar vilket är jätteroligt!

Det vill vi fira och uppmärksamma med att satsa lite extra på våra aktiva medlemmar 2024. Samtidigt som vi också gör en rejäl satsning på att få in flera! Detta kostar såklart- men det kostar att satsa!
Och Winn vill ge tillbaka till er medlemmar och göra Winn till en attraktiv klubb att tillhöra!

Vi har utökat vårt område och Winn finns numera också i Jämtland där vi har många medlemmar,
vilket gör att ni nu hittar våra aktiviteter på fler håll!


Detta kommer vi fokusera på under året

  • Bjuda på två st ridhusträffar. En runt Östersund i mars och en runt Sundsvall i oktober. Se annons. Ridhusträffarna är till för att skapa gemenskap och hitta träningstillfällen där vi tränar och umgås tillsammans. Träffarna är öppna för alla, men är gratis för medlemmar och övriga betalar 100kr. Vill man som medlem anordna fler ridhusträffar, kanske i närheten av där man själv håller till så är det superroligt! Vill ni anordna dem i Winns regi så kontakta oss innan så får ni hjälp med hur man går till väga.
  • Anordna två prova på-clinicar för er som är nyfikna på westernridning och skulle vilja prova samt att få veta lite mer. Ni behöver endast lösa medlemskap samt ha en häst att delta med. Clinicen bjuder vi er nya medlemmar på! Clinicarna kommer att gå av stapeln i maj, en i Sundsvall och en i Östersund. Se annons
  • Som medlem i Winn kommer ni under 2024 att få 200kr i rabatt på två clinics! Detta gäller clinic i Sundsvall i April samt clinic i Östersund i oktober. Se annons.
  • Winn-cupen! Den mest aktiva tävlingsryttaren i Winn inom wras utses. Möjlighet att vinna fria antal klasser på Winns tävling 2025. Anmälan till cupen krävs men är kostnadsfri. Läs mer under winn-cupen. Vinnare presenteras på sociala medier och hemsida.
  • Active winner. Den medlem som under 2024 deltar i flest aktiviteter utses till Active winner och erhåller medlemskap för 2025 samt t-shirt och mössa med klubblogga! Vinnare presenteras på sociala medier och hemsida.

Active Winner och Winn-cup´´en kommer såklart fortsätta fortlöpa under året även de

Och glöm inte!
Klubben är medlemmarna! Det är VI TILLSAMMANS som ser till att klubben lever och att det finns aktiviteter för Westernryttare i Västernorrland och Jämtlands län!